Se Tom Cruise hoppe med motorsykkel fra en fjellside i Hellesylt

Tom Cruise er en våghals. I den siste oppdateringen fra innspillingen av «Mission Impossible – Dead Reckoning» kan vi se ham utføre sitt mest ville stunt til nå.

Det er allment kjent at Tom Cruise gjør alle stuntene sine selv, han overlater ikke noe til stuntekspertene uansett hvor farlige de er.

I fjor tilbrakte Tom Cruise, regissør Christopher Christopher McQuarrie og et stort team deler av sommeren sin i Norge for å filme den nye filmen i Mission Impossible-franchisen. Dette er film nummer 7 i rekken.

Innspillingen ble blant annet gjort i Hellesylt og Rauma, og i klippet får vi se hvordan Tom Cruise og filmteamet forbereder og gjennomfører noe av det som blir beskrevet som det villeste filmstuntet noensinne gjort.

Under innspillingen av den syvende Mission Impossible-filmen, hoppet han fra et stup med en motorsykkel for å gjennomføre en såkalt BASE-hopping. Opptakene er gjort i Hellesylt på Sunnmøre.

– Dette er det desidert farligste vi noen gang har forsøkt, sier han i filmklippet.

Sjekk ut klippet nedenfor og se hvordan en typisk dag på jobben ser ut for Mr. Cruise.

Tom Cruise kommer tilbake som agent Ethan Hunt i Mission Impossible – Dead Reckoning, som er delt i to deler. Første del åpner på kino 14. juli 2023. Den er regissert av Christopher McQuarrie, som regisserte de to siste forgjengerne, og produsert av Tom Cruise.

Tom Cruise har gjort mange stunts gjennom karrieren. Under innspillingen av Mission Impossible – Rogue Nation hang han utenfor et fly i 1500 meters høyde. Men det går ikke alltid som planlagt, et vågalt stunt endte med brukket ankel og produksjonen måtte settes på pause i over en måned.