Henry Cavill har funnet sin neste store fantasy-rolle

Skuespilleren Henry Cavills lykke var kortvarig da han ble tilbudt av Warner Bros. å returnere som Superman, bare for å få teppet trukket bort under seg noen uker senere.

Ingen flere DC-filmer for Cavill, men han trengte i det minste ikke være lenge uten jobb. Nå er det klart at han er klar for enda en potensielt stor franchise. Figurspillet «Warhammer 40.000» skal bli en tv-serie fra Amazon med Cavill ombord som både skuespiller og produsent. Han er tilsynelatende en stor Warhammer-nerd, ifølge Hollywood Reporter.

Fra The Witcher til Warhammer

Warhammer, for de uinnvidde, er et strategi-/krigsspill med miniatyrfigurer som «lar spillere iscenesette kamper mellom forskjellige hærer rundt om i universet i en fiktiv fremtid, satt i 40 000 e.Kr. i en mørk tid hvor menneskeheten har spredt seg til andre planeter» Wikipedia meg om.

Det er dermed nok av sci-fi, fantasy og overnaturlige monstre å laste ned for en spektakulær filmatisering på strømmetjenesten bak Ringenes Herre: Maktens ringer – Prime Video.

Noen fans håpet sikkert at Cavill ville søke tilbake til Netflix og The Witcher, rollen han forlot for bare noen måneder siden – kanskje for Superman? Men Variety bekrefter at det ikke vil skje. Liam Hemsworth tar over rollen som Geralt etter sesong 3 som slippes til sommeren.

En ny Witcher-serie har premiere denne julen

På selveste julaften slippes prequel-serien The Witcher: Blood Origin på Netflix. Handlingen foregår stort sett 1200 år tidligere. Michelle Yeoh spiller en av syv hovedkarakterer som må kjempe mot et uovervinnelig rike.

Miniserien består av fire episoder. Se traileren til The Witcher: Blood Origin her: