Julepynt skaper varme, glede og magi

Det er ingen tvil om at juletiden er fylt med varme, glede og magi. Noen ganger kommer julen veldig raskt og det kan være vanskelig å få seg i stemning. Da kan det bli vanskelig å begynne på julebaksten og ennå vanskeligere å henge opp juleypynt. Og hva er en bedre måte å komme i julestemning på enn å kose seg med en god serie som sprer festlig glede? Netflix har et fantastisk utvalg av serier som kan fylle hjemmet ditt med julemagi. Her er de 10 beste seriene med julestemning du kan strømme på Netflix:

  1. «The Crown» – Selv om denne serien ikke er en tradisjonell juleserie, inkluderer den en uforglemmelig julespesialepisode i sesong 2. Ta en tur tilbake i tid og opplev dronningens julefeiring i denne storslåtte historiedrama-serien.
  2. «Gilmore Girls: A Year in the Life» – Dette er oppfølgingen til den elskede serien «Gilmore Girls». I denne miniserien følger vi Lorelai og Rory Gilmore gjennom alle årstidene, inkludert en fengslende julespesialepisode som fanger den koselige ånden av høytiden.
  3. «The Great British Baking Show: Holidays» – Dette er en julespesial fra den populære bakingsserien «The Great British Baking Show». Følg med når tidligere deltakere kommer sammen igjen for å konkurrere om å lage de mest utsøkte julegodbitene.
  4. «Dash & Lily» – Basert på boken av Rachel Cohn og David Levithan, er dette en søt romantisk komedie-serie som finner sted i juleferien. To ungdommer kommuniserer gjennom en notatbok og oppdager kjærlighet og eventyr i New York City.
  5. «Merry Happy Whatever» – Denne morsomme komedieserien følger familien Quinn gjennom en juleferie som er fylt med latter, kaos og familiedrama. Denne serien vil få deg til å le og minne deg på viktigheten av familie og kjærlighet i løpet av juleferien.
  6. «Nailed It! Holiday!» – Dette er en julespesialsong av den populære bakingsserien «Nailed It!». Her konkurrerer amatørkokker om å gjenskape festlige godbiter, og resultatene er ofte lattervekkende. En morsom serie som vil få deg til å smile og minne deg om at det er helt greit å mislykkes på kjøkkenet.
  7. «The Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale» – I denne julespesialsongen av den overnaturlige serien «The Chilling Adventures of Sabrina» blir vi med på Sabrinas eventyr i den mørke og mystiske verdenen. En blanding av skrekk og julestemning som vil holde deg klistret til skjermen.
  8. «The Holiday Movies That Made Us» – Dette er en dokumentarserie som tar oss bak kulissene til noen av våre favorittjulefilmer. Få et innblikk i skapelsen av ikoniske juleklassikere og lær om historiene og utfordringene bak filmproduksjonen.
  9. «A Very Murray Christmas» – Denne musikalske komedien er regissert av Sofia Coppola og stjerner Bill Murray. Filmen følger Murray i løpet av en julekveld der han forsøker å produsere en TV-spesial, men blir hindret av en snøstorm. En underholdende og musikalsk juleopplevelse.
  10. «Sugar Rush Christmas» – Dette er en julespesialsong av den populære bakekonkurranseserien «Sugar Rush». Se dyktige konditorer konkurrere om å lage de mest fantastiske julegodbitene og opplev spenningen i denne festlige serien.

Enten du er ute etter romantikk, komedie, baking eller dokumentarer, har Netflix et bredt spekter av serier som kan fylle hjemmet ditt med juleglede og varme. Så slå på favorittserien din, lag deg en gløgg og kanskje ta deg en pepperkake!