I denne ferske traileren stifter duoen bekjentskap med TIX, Kamelen, Daniel Kvammen og en rekke andre kjente norske mediepersonligheter. I tillegg møter vi en nesten ugjenkjennelig Aksel Hennie som Tinas aldrende kjæreste.

Det har vært veldig gøy å hente frem disse jentene igjen og skrive de 10 år eldre. Forrige film handlet om vgs- problemer, mens de nå har tatt steget inn i livets alvor.

24. februar er det klart for et nytt møte med Tina & Bettina på kino.

– Det var aldri noen plan om å lage en oppfølger til Tina & Bettina- The Movie. Men nå som vi har gjort det og møter jentene i en alder av 25, er det selvsagt spennende å tenke på hva som kan skje om 10 år. Når de er 35 og så 45, 55, 65. Vi tar over stafettpinnen fra Anja Breiens hustruer- triologi rett og slett. Målet er 5 filmer og en musikal/ opera sier manusforfatter Odd Magnus Williamson.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen