Trailer: Her er Aksel Hennie i «Tina & Bettina 2 – The Comeback»

I denne ferske traileren stifter duoen bekjentskap med TIX, Kamelen, Daniel Kvammen og en rekke andre kjente norske mediepersonligheter. I tillegg møter vi en nesten ugjenkjennelig Aksel Hennie som Tinas aldrende kjæreste.

Det har vært veldig gøy å hente frem disse jentene igjen og skrive de 10 år eldre. Forrige film handlet om vgs- problemer, mens de nå har tatt steget inn i livets alvor.

24. februar er det klart for et nytt møte med Tina & Bettina på kino.

– Det var aldri noen plan om å lage en oppfølger til Tina & Bettina- The Movie. Men nå som vi har gjort det og møter jentene i en alder av 25, er det selvsagt spennende å tenke på hva som kan skje om 10 år. Når de er 35 og så 45, 55, 65. Vi tar over stafettpinnen fra Anja Breiens hustruer- triologi rett og slett. Målet er 5 filmer og en musikal/ opera sier manusforfatter Odd Magnus Williamson.