En sjarmerende tyv og en gjeng med usannsynlige eventyrere legger ut på et episk oppdrag for å finne en tapt relikvie. Men ting går farlig galt og de roter seg bort i feil folk.

Slik lyder det offisielle plottet til Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, som bringer den lekne atmosfæren i rollespillet til det store lerretet denne våren. Her lover de et morsomt og actionfylt eventyr med Chris Pine i sentrum som leder av en broket tyvergjeng.

Den siste traileren for storfilmen handler om storslått action, mørk magi og den typen tull som Marvel-filmene har gjort til sin signatur. Det føles vel litt som «Avengers» i en annen tid og fantasy-verden?

– Til tross for forskjellene er de bundet sammen av ønsket om å fikse noe som er større enn dem selv. Og til slutt begynner de å like hverandre, forteller regissørene John Francis Daley og Jonathan Goldstein til IGN.


Filmskaperne bak «Game Night» ønsket at alle D&D-fans skulle kjenne seg igjen, men også at en nykommer skulle glede seg over filmen.

– Monstrene, skapningene, magien, miljøene – alt er inkludert. Men det spiller ingen rolle om du aldri har spilt spillet og ikke vet noe. Først ønsket vi å lage et stort og morsomt eventyr som føles litt annerledes enn de du vanligvis ser.

31. mars får vi møte denne dysfunksjonelle «familien» på kino.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen