Action og mørk magi i den nye «Dungeons & Dragons»-traileren

En sjarmerende tyv og en gjeng med usannsynlige eventyrere legger ut på et episk oppdrag for å finne en tapt relikvie. Men ting går farlig galt og de roter seg bort i feil folk.

Slik lyder det offisielle plottet til Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, som bringer den lekne atmosfæren i rollespillet til det store lerretet denne våren. Her lover de et morsomt og actionfylt eventyr med Chris Pine i sentrum som leder av en broket tyvergjeng.

Den siste traileren for storfilmen handler om storslått action, mørk magi og den typen tull som Marvel-filmene har gjort til sin signatur. Det føles vel litt som «Avengers» i en annen tid og fantasy-verden?

– Til tross for forskjellene er de bundet sammen av ønsket om å fikse noe som er større enn dem selv. Og til slutt begynner de å like hverandre, forteller regissørene John Francis Daley og Jonathan Goldstein til IGN.


Filmskaperne bak «Game Night» ønsket at alle D&D-fans skulle kjenne seg igjen, men også at en nykommer skulle glede seg over filmen.

– Monstrene, skapningene, magien, miljøene – alt er inkludert. Men det spiller ingen rolle om du aldri har spilt spillet og ikke vet noe. Først ønsket vi å lage et stort og morsomt eventyr som føles litt annerledes enn de du vanligvis ser.

31. mars får vi møte denne dysfunksjonelle «familien» på kino.