Netflix dumper to ferdige filmer

Strømmegiganten har valgt å ikke distribuere filmene «The Inheritance» og «House/Wife», selv om de allerede er spilt inn.

Netflix benytter seg av en ny, litt kjedelig trend i underholdningsindustrien – å fjerne titler som er klare til å bli utgitt til publikum. Denne gangen gjelder det filmene «The Inheritance» og «House/Wife», som er ferdig produserte, men som nå må finne distribusjon andre steder da Netflix har valgt å ikke gi dem ut på egen tjeneste, skriver Hollywood Reporter.

«The Inheritance» er en skrekkthriller av Alejandro Brugués («Juan of the Dead») om en millionær som inviterer barna sine på bursdagen hans og tvinger dem til å hjelpe ham med å finne ut hvem som prøver å drepe ham. «House/Wife» er regissert av prisbelønte Danis Goulet.

Begge filmene skulle slippes på Netflix, som nå av ukjente årsaker har kansellert begge. Det gjenstår å se om de blir hentet andre steder.

Tidligere har andre fått samme skjebne. HBO Max valgte å legge både DC-filmen «Batgirl» og den animerte «Scoob!: Holiday Haunt» på hylla. Paramount+ kansellerte en filmversjon av «Workaholics» bare fem uker før innspillingen skulle starte. Til og med flere Netflix-serier har blitt kansellert til tross for popularitet blant seerne.