Trailerpremiere: Klart for tredje og siste sesong av «Exit»

Grådighet, dysfunksjonelle familierelasjoner, en kamel, raske biler og fråtsing i damer og dop. Gjengen i Exit vender tilbake en siste gang.

Exit er Norges mest sette ordinære dramaserie. Første sesong er i snitt sett av 2,1 millioner og 2 millioner har sett andre sesong. Multimillionærene er tilbake i tredje og siste sesong av Exit på NRK 2. mars.

Green is good

I den tredje sesongen får vi et innblikk i hvordan finansmennene ser muligheten til å berike seg på det grønne skiftet.

Etter hvert som kraftkrisen rammet Europa, kom investorene opp med et nytt slagord. Det er ikke lenger “greed is good”. Nå er det “green is good”. Pengene flyter som aldri før. Investeringer i vindkraft og solkraft er finansiert gjennom hedgefond på Cayman Island og i Luxemburg. Og pengene som tjenes på å utnytte det grønne løftet fra regjeringer, blir sendt rett til skatteparadiser.

Finansgutta vil utnytte skatteparadiser, kryptovaluta og grønne investeringer for å bli enda rikere. Men noen vil det annerledes. Det er tid for hevn. De samvittighetsløse og destruktive finansgutta får kanskje som fortjent?

– Finalesesongen av Exit er en kulminering av livet karakterene har levd til nå. De har alltid levd på en måte der de har pushet alt så langt det går, bare for å føle noe som helst. Få et eller annet form for kick. Denne gangen dytter de det endelig utenfor kanten, forteller serieskaper Øystein Karlsen som både har regissert og skrevet manus.

Dekadent og destruktiv

Den populære og kontroversielle serien fra norsk finansmiljø gir et innblikk i skyggesiden til det nyrike Norge.

– Vi håper Exit 3 blir en slags dekadent og destruktiv fest å se på. Det skal godt gjøres å gjette hva som kommer rundt neste sving, forteller serieskaperen.

Serien er også populær i våre naboland. Totalt i Norden, inkludert Norge, har 3,5 millioner sett den første sesongen, mens den andre sesongen er sett av hele 3,8 millioner. Det gjør Exit til den nok mest strømmede nordiske dramaserien i hele Norden.

I tillegg er serien solgt til rundt femti land. Premiere på NRK 2. mars.