Monday 16 January: BAFTA today announces a stellar line-up of ceremony and red carpet hosts for this year’s 2023 EE BAFTA Film Awards, offering audiences an unmissable night of entertainment celebrating this year’s best films and the creative talent that bring them to life. Award-winning actor, presenter and author Richard E. Grant will host this year’s ceremony, with presenter Alison Hammond hosting the BAFTA Studio to give viewers at home an Access-All-Areas experience of the Royal Albert Hall. Film critic Ali Plumb and presenter Vick Hope will take over BAFTA’s legendary red carpet. The 2023 EE BAFTA Film Awards will be broadcast on BBC One, iPlayer and syndicated globally from the Southbank Centre’s Royal Festival Hall in the heart of London on 19 February. This year’s nominated films and talent will be unveiled this Thursday 19 January, 2023.

Britbox sender BAFTA-utdelingen direkte i Norge

Den 76. BAFTA Film Awards blir presentert av Richard E. Grant & Alison Hammond søndag 19. februar kl 20-22.

BritBox er verdensledende innen britisk streaming, og viser nå den 76. EE BAFTA Film Awards direkte til publikum i Danmark, Finland, Norge og Sverige. BAFTA ledes i år av Richard E. Grant og Alison Hammond.

BritBox International utvider sitt langvarige forhold til BAFTA, og streamer eksklusivt EE BAFTA Film Awards direkte i 8 land. Klokken 19:00 GMT søndag 19. februar kan du se prisutdelingen fra London i USA, Canada, Australia, Sør Afrika, og i hele Norden.

Richard E. Grant vil være vert for seremonien i Londons ikoniske Royal Festival Hall.

EE BAFTA Film Awards feirer det aller beste av britiske og internasjonale filmtalenter, og vil finne sted i Londons ikoniske Royal Festival Hall. Richard E. Grant vil være vert for seremonien og Alison Hammond vil være vertskap for et nytt BAFTA-studio fra Royal Festival Hall, som en del av et utvidet showformat for 2023. I år vil Ali Plumb og Vick Hope være verter for den røde løperen.

«På BritBox International viser og feirer vi noe av verdens største talenter, kreativitet og historiefortelling fra Storbritannia, hver eneste dag,» sa Reemah Sakaan, administrerende direktør i BritBox International.

«BritBox og BAFTA deler en felles visjon om å feire britisk fortreffelighet på skjermen, og bringe den ut til verden. Vi gleder oss stort over å utvide forholdet vårt med BAFTA, slik at vi kan vise prisutdelingen live, og i tillegg vise det som skjer på den røde løperen, til millioner av BritBox-abonnenter i åtte land globalt.»