«The Flash»-traileren avslører Michael Keatons Batman-retur

The Flash kommer på kino i sommer etter en rekke forsinkelser og kontroverser – og nå er en ny trailer klar.

Warner Bros. slapp den første traileren for filmen helt tilbake i oktober 2021, men DC-fans måtte vente til Super Bowl (12. februar) på de nye klippene. Det var imidlertid verdt ventetiden da det avslørte Michael Keatons Batman-retur.

Han er ikke det eneste DC-comebacket i traileren, ettersom vi også ser Ben Affleck komme tilbake som Batman og Michael Shannon som gjentar sin Man of Steel-rolle som General Zod.

Ta en titt på traileren til The Flash nedenfor:

The Flash viser Barry Allen (Ezra Miller) reise tilbake i tid for å endre fortidens hendelser og redde familien hans. Imidlertid lykkes det bare med å fange ham i en virkelighet der general Zod har kommet tilbake og det ikke er noen superhelter å slå tilbake.

Barrys eneste håp er å lokke en annen Batman (Keaton) ut av pensjonisttilværelsen og redde en fengslet Kryptonian. Nei, ikke Superman – Supergirl (Sasha Calle).

Utgivelsen av filmen har vært innhyllet i kontroverser fordi hovedrolleinnehaver Miller har stått overfor flere juridiske problemer, inkludert dom for ordensforstyrrelser og siktet for overgrepsanklager.

Miller ble senere anklaget for å ha gjort innbrudd i et hjem i Vermont.

Som svar på økende forargelse over hans fortsatte engasjement i The Flash, ga Miller ut en uttalelse i august 2022 der de sa at de hadde «gått gjennom en tid med intens krise». Miller la til at de «ønsker å be alle om unnskyldning for at jeg har skremt og opprørt over min tidligere oppførsel. Jeg er forpliktet til å gjøre det nødvendige arbeidet for å komme tilbake til et sunt, trygt og produktivt stadium i livet mitt.».

The Flash vil bli lansert på kino 16. juni 2023.