Trailer : «Devil’s Peak» med Billy Bob Thornton og Robin Wright

En trailer for Ben Youngs Devil’s Peak, med Billy Bob Thornton, Robin Wright, Hopper Penn, Katelyn Nacon og Jackie Earle Haley i hovedrollene, har blitt sluppet i forkant av filmens amerikanske premiere.

Filmen er basert på romanen Where All Light Tends to Go av David Joy. Romanen ble opprinnelig utgitt i 2015 og fungerer både som en voksende historie og et grusomt kriminaldrama om en gutts forsøk på å unnslippe den mørke arven etter familiens røtter i regionens narkotikahandel.

Devil’s Peak, som ligger i Appalachian-fjellene i North Carolina, forteller historien om Jacob McNeely, en ung mann som slites mellom sin lojalitet til sin fgangsterboss far og drømmejenta hans. Når han ønsker å unnslippe kriminalitetslivet han ble født inn i, må han stå ansikt til ansikt med hele veggen av farens voldelige tendenser.

Jacob selv spilles av Hopper Penn, sønn av Sean Penn og Robin Wright.

Jacobs far spilles av den legendariske Billy Bob Thornton. Jacob selv spilles av Hopper Penn, sønn av Sean Penn og Robin Wright. Penns mor Robin Wright spiller sammen med sønnen sin i rollen som hans tålmodige mor.
Filmen har også Katelyn Nacon i hovedrollen. Med en slik all-star rollebesetning, er filmen sikker på å levere. Filmen vil fortelle en historie som er både universell og unik, og gi seerne innsikt i en vanligvis ugjennomsiktig region i USA.

.