Nå kommer «Krigsseileren» som miniserie på Netflix

Miniserien Krigsseileren kommer nå på Netflix – basert på en av Norges største kinosuksesser i fjor. Serien inneholder nye klipp og opptak som tidligere aldri har blitt vist.

Serien lanseres på Netflix 5. april – i tide til påskeferien. Krigsseileren er skrevet og regissert av Gunnar Vikene, basert på sanne historier om norske handelsseilere og deres familier under og etter andre verdenskrig.

Miniserien på tre episoder har premiere på Netflix 5. april og har blant annet Kristoffer Joner, Pål Sverre Hagen og Ine Marie Wilmann i hovedrollene.

Manusforfatter og regissør Gunnar Vikenes store drøm blir nå virkelighet:

Krigsseileren var opprinnelig skrevet som en miniserie, og jeg klarte ikke å gi helt slipp på idéen om å få fortelle denne historien i et annet format. Da vi var i gang med å klippe filmen, innså vi at mange av opptakene ikke fikk plass i den godt over to timer lange spillefilmen. Heldigvis tok Netflix utfordringen, og gjennom høsten har vi jobbet med å lage en miniserie på tre timer – med flere nye scener, samt musikk og effekter. Derfor har vi nå muligheten til å vise hele historien, og ikke bare for det norske publikum, men også resten av verden.