Første sniktitt på Melissa McCarthy i den nye teaseren for «Den lille havfruen»

I den nye versjonen av «Den lille havfruen» spilles Ursula av komikeren Melissa McCarthy – og nå har Disney endelig avslørt hvordan havets dronning kommer til å se ut.

Disney har nok en gang sluppet en teaser for deres kommende nyinnspilling av «Den lille havfruen». Her får vi endelig en sniktitt på hvordan både Melissa McCarthys (Bridesmaids) versjon av skurken Ursula ser ut, og prins Eric, som spilles av Jonah Hauer-King (A Dog’s Way Home).

«Den lille havfruen» er en nytolkning av Disneys tegneserieklassiker fra 1989. I likhet med den nye «Løvenes konge» og «Jungelboken» blir filmen live action og i rollen som Ariel får vi se Halle Bailey, og King Triton skal spilles av ingen ringere enn Javier Bardem.

Musikken i filmen er delvis basert på originalens sanger fra komponisten Alan Menken, men «Hamilton»-skaper Lin-Manuel Miranda er også med  og lager et nytt lydspor.

«Den lille havfruen» kommer på kino 26. mai.