Warner Bros. håper Peter Jackson vil regissere mer «Ringenes Herre»

Nye Ringenes Herre-filmer er på vei og Peter Jackson og hans partnere Fran Walsh og Philippa Boyens er høyt på studioets ønskeliste.

Og spørsmålet alle fans stiller: Vil Peter Jackson vende tilbake til Midgård?
Det overrasker sannsynligvis ikke at Warner Bros håper å få mannen bak hRingenes herre- og Hobbiten-filmen tilbake igjen. Kilder sier til Hollywood Reporter at ikke umulig, ettersom Jackson var «frustrert over hvor mange som trodde han var involvert i Amazons tv-serie». Høstens snakkis Maktens ringer ble gjort uten samarbeid med Jackson, men han har allerede sagt at han er villig til å snakke nye filmprosjekter med Warner Bros.

Warner Bros og New Line Cinema har signert en langvarig avtale med Embracer Group, den svenske spillgruppen som nå er på rettighetene til alle Tolkiens verk. Det er snakk om potensielle nye spin offs og prequels rundt karakterer som Galadriel, Gandalf og Gollum – men så langt er det ingen konkrete detaljer.