Hevnen er søt i Netflix-serien «Beef»

Netflix har nettopp sluppet den offisielle traileren for den kommende mørke komedieserien «Beef» med premiere 6. april.

Har du blitt irritert når du har bulket i trafikken og forbannet på vedkommende? Skuespillerne Steven Yeun (The Walking Dead) og Ali Wong (Always Be My Maybe) tar det til et nytt nivå i Netflix-serien «Beef», ettersom to fremmede kommer inn i en trafikkhendelse og deretter søker hevn på hverandre .

Nå er den offisielle traileren sluppet for den skrudde serien:

Lee Sung Jin regisserer og har skrevet manus, og Jack Schreier («Paper Towns») produserer. Serien beskrives som en mørk komedie som vil bestå av 10 episoder. Vi får følge Danny Cho (Yeun), en mislykket gründer, og Amy Lau (Wong), en frustrert selvstendig næringsdrivende, som havner i en trafikkulykke. Det bryter ut en feide mellom dem som påvirker både deres liv og forhold.

Alle de 10 episodene slippes på Netflix 6. april.