«Agent Max» – spennende påskefilm for hele familien

5
Total vurdering

I Agent Max står påskefeireingen i fare når påskeharenes magiske gullegg er blitt svart. Leo, lederen for en gjeng med byharene har slått seg sammen med revene for å ødelegge påskefeiringen.

Agent Max er et morsomt eventyr om påskeegg og påskeharen. Den beveger seg bort fra den tradisjonelle fortellingene om påskeharen ved å introdusere moderne sosiale medier og teknologi i historien.

I filmen møter vi kaninene Max  som kjemper for å redde påskeggene  for i ethvert barns øyne ville deres verden være over hvis  påskeeggene ikke kommer og påsken blir avlyst.

Die Häschenschule - Der große Eierklau | March 17, 2022 (Germany) Summary: In the bunny school, the the appointment of the new "master bunnies" by the magical golden egg is happening. After selecting Max, a city bunny, as the champion bunny candidate, the golden eg... Read all
Countries: GermanyLanguages: German

Max har æren av å være den første bykaninen som blir bedt om å bli med mesterkaninene. Men han får en formidabel fiende når han ydmyker den tøffe guttekaninen Leo mens sistnevnte livestreamer til fansen sin.

Påskerever

Det er rett før påske, hønene legger eggene, kaninene som leverer eggene er i trening for å håndtere enhver situasjon som møter dem, ikke minst revene som jakter på eggene.

Leo slår seg sammen med en dysfunksjonell revefamilie, som ønsker å overliste kaninene og bli påskerever, elsket av alle. Leo, derimot, vil bare sabotere påsken og ødelegge alle eggene Kaninakademiet har laget.

Uten nå vite hva som er på gang, fortsetter Akademiet sine forberedelser. Imidlertid har Maxs ankomst betydd at han ble fulgt til det sikre stedet av en familie med rever. Revene vil stjele eggene og levere dem for å ta all rosen selv. Lite vet de hvor mye innsats som legges ned på den aktuelle dagen. Med litt hjelp fra kaninen Leo klarer revene å finne veien slik at de kan stjele påskeeggene.

Vil hjelpe kaninene

Ting tar en ny vending når den yngste reven, Ferdinand, får dårlig samvittighet. Han bestemmer seg for å hjelpe kaninene og fikse det revefamilien hans har ødelagt.

Agent Max er litt enkel moro for barna, men også underholdende for voksne. Filmene byr både på spenning og moro.  Visuelt er den datagenererte animasjonen feilfri.Den smarte bruken av farger og toner gjør at filmen virker lett og vennlig selv når temaet er mørkt.

Denne tyske animasjonen med påsketema, vi garantert gå hjem hos barn med påskeeggtemaet, spenning og med den sprø handlingen, om en gruppe mesterkaniner som er ansvarlig for å distribuere påskeegg og de sjalu revene som ønsker å ødelegge dem.

Agent Max er en perfekt familiefilm i påske.

5
Total vurdering