Nå slippes «Avatar: The Way of Water» digitalt

Et hav av bonusmateriale blir tilgjenglig når Avatar: The Way of Water om kort tid slippes digitalt.

Den 4. april blir filmen tilgjenglig digitalt i Norge. Den storslåtte returen til Pandoras verden har allerede vist seg å være både en kommersiell og kritisk braksuksess, og har blitt den tredje mest innbringende filmen gjennom tidende og har spilt inn over 2,2 milliarder dollar over hele verden og mottatt fire Oscar-nominasjoner, inkludert beste film.I Norge er filmen tidenes mest innbringende kinofilm.

James Camerons Avatar: The Way of Water vil være tilgjengelig fra alle store digitale forhandlere i Norge 4. april.

Den digitale kjøpsfilmen inkluderer hele tre timer med bonusmateriale. Vi får blant annet et dypdykk i hvordan performance capture ble gjort, hvordan Pandoras undervannsverden ble skapt og hvordan de unge skuespillerne ble funnet.

I tillegg får vi ta en titt på New Zealands Weta, som har laget de banebrytende, Oscar-nominerte spesialeffektene.

Når filmen slippes på Blu-ray og på strømmetjenesten Disney+ er foreløpig ikke kjent.