Tre nye «Star Wars»-filmer kan presenteres allerede i april

Disney og Lucasfilm skal ha store planer for Star Wars Celebration, fanbegivenheten som finner sted i London 7.-10. april.

I følge The Hot Mic-webcasten vil den avsløre sine kommende kinoplaner og avsløre tre nye spillefilmer i arbeid.

Vi vet allerede at Steven Knight skriver manuset til en kommende Star Wars-film som skal regisseres av Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel). Og både Taika Waititi (Thor: Love and Thunder) og Shawn Levy (Free Guy) jobber med hver sin hemmelige spillefilm.

Disney har satt en kinodato til desember 2025 for noe Star Wars-relatert, men ellers vil de heller skrote nye prosjekter enn å gi fansen flere detaljer. Årets Star Wars Celebration muligen oppklare noen av spørsmålene våre.

Lucasfilm stopper Indiana Jones-serien

I den samme rapporten får vi vite at Disney ønsker at Lucasfilm skal sette all fokus på Star Wars.

Det betyr hovedsakelig – ingen nye Indy-prosjekter. Indiana Jones and the Deal of Destiny blir den siste filmen i franchisen, og den tiltenkte tv-serien blir derfor ikke ferdig, skriver Dark Horizons.