Adam McKay lager seriemorderfilm med Robert Pattinson

Regissøren bak «Anchorman» og «Don’t Look Up» jobber med en sanfunnssatirisk thriller med blant annet Robert Pattison som seriemorder.

Ssamfunnssatirer har alltid vært regissør Adam McKays sterke side. I «Anchorman» ga han et spark til amerikansk sensasjonsjournalistikk mens «Don’t Look Up» var mer eller mindre en metaforisk satire for slapp klimapolitikk.

McKays neste filmprosjekt handler om korrupsjon i rettsvesenet. «Average Height, Average Build» er tittelen og beskrives som en seriemorder-thriller med komiske elementer. Ifølge kilder til The Hollywood Reporter skal filmen dreie seg om en seriemorder som får hjelp av lobbyister for å påvirke politikere og lovverket – alt for å gjøre det lettere å slippe unna med drap.

Manuset skrives av Adam McKay (som også regisserer) og en stjernespekket ensemblebesetning er allerede bekreftet med på prosjektet. I rollebesetningen finner vi Robert Pattinson, Robert Downey Jr., Amy Adams, Danielle Deadwyler og Forest Whitaker.

Gitt at McKay kan den fine kunsten å balansere humor og seriøst drama, høres det unektelig ut som det kan bli en interessant sosial satire.