Påsketips! Strøm «Tetris» og andre filmer gratis i en uke på Apple TV+

Blant filmene du np kan se gratis er Tetris dramaet om hvordan verdens mest kjente puslespill ble til har premiere i dag.

Benytt anledningen til å se «Tetris» og hundrevis av andre filmer gratis i påskeuken på Apple TV+.

Regissert av Jon S. Baird, etter et manus skrevet av Noah Pink, og med Taron Egerton, Nikita Efremov, Sofia Lebedeva og Anthony Boyle i hovedrollene, forteller Tetris den utrolige historien om hvordan et av verdens mest populære videospill fant veien til ivrige spillere rundt om i verden.

Henk Rogers (Egerton) oppdager Tetris i 1988, og risikerer deretter alt ved å reise til Sovjetunionen, hvor han slår seg sammen med oppfinneren Alexey Pajitnov (Nikita Efremov) for å bringe spillet til massene. Basert på en sann historie, er Tetris en thriller fra den kalde krigen på steroider, med skurker, usannsynlige helter og et neglebitende løp mot mål.

Se «Tetris»  og andre filmer gratis på Apple TV+ ved å registrere deg for en 7-dagers prøveversjon.*

Det er en historie,preget av juridiske kamper og løgner, om hvordan en amerikansk videospillselger tok Tetris ut av  Sovjetunionens kommunistiske grenser og ble en verdensomspennende suksess. Men veien til markedsføring av det tidløse spillet til Vesten under den kalde krigen ble ikke lett.