Clint Eastwood avslutter karrieren med en siste film

Clint Eastwood har hatt en lang karriere. Nå jobber han med sin 40. spillefilm som regissør, som går under navnet «Juror #2», og som ryktes å være hans siste.

Eastwood har hatt en så utrolig filmkarriere de siste tiårene. Ikke bare har han dukket opp i 72 filmer, men han har også regissert 39 av dem. Han har brukt de siste 50 årene på å utvikle filmer hos Warner Bros., og som 92-åring er han klar til å lage en film til før han går av med pensjon.

Warner Bros, som har hatt et 50-årig samarbeid med Eastwood. Eastwood har regisserte filmer som Sully, American Sniper og Richard Jewell for dem. Hans siste film, Cry Macho, ble også utgitt på HBO Max en måned etter kinolanseringen.

Eastwood har hatt en så utrolig filmkarriere de siste tiårene. Ikke bare har han dukket opp i 72 filmer, men han har også regissert 39 av dem. Han har brukt de siste 50 årene på å utvikle filmer hos Warner Bros., og som 92-åring er han klar til å lage en film til før han går av med pensjon.

Historien for hans nye film sies å følge «en jurymedlem i en mordrettssak som innser at han kan ha forårsaket offerets død og må kjempe med dilemmaet om han skal manipulere juryen for å redde seg selv, eller avsløre sannheten og snu seg selv. i.»

Det høres ut som en fascinerende historie, og det vil være et flott prosjekt for Eastwood å ta fatt på. Selv om dette prosjektet blir fakturert som Eastwoods siste film, sier innsidere «det er fortsatt en liten sjanse for at Eastwood bestemmer seg for å takle en annen funksjon etter Juror #2.» Men når filmskaperen nærmer seg 93 år, er det en god sjanse for at Eastwood vil trekke seg. Det faktum at han fortsatt lager filmer på 90-tallet er helt utrolig!

Prosjektet er fortsatt i tidlig utvikling, og han har ikke engang begynt å caste det ennå. Men en kilde sier at Eastwood ser på en ung Hollywood-stjerne for hovedrollen.