Foto: Netflix

Jennifer Lopez er både mor og morder i «The Mother»

Jennifer Lopez har mange baller i luften i den kommende thrilleren «The Mother» skal hun skal balansere rollen både som mor og morder. 

12. mai har «The Mother» premiere på Netflix, og nå er en virkelig actionfylt trailer sluppet. Niki Caro (Mulan, The Zookeeper’s Wife) regisserer fra et manus skrevet av blant andre Misha Green («Lovecraft Country»). Nå er den offisielle traileren sluppet, og det ser ut til at vi har en skikkelig actionfylt film å se frem til!

Lopez spiller en tidligere leiemorder som prøver å rømme fra sin fortid – samtidig som hun må beskytte datteren hun tidligere forlot. I tillegg får vi se se Joseph Fiennes (The Handmaids Tale) og Omari Hardwick (Army of the Dead) i andre roller.

Premiere på Netflix allerede 12. mai