«Beau is Afraid» blir årets første indie-suksess

Den kommende svarte skrekkkomedien, som har premiere på norske kinoer 28. april, har allerede fått en sterk start med snikpremiere i USA.

Snart har den surrealistiske svarte komedien «Beau is Afraid» med Joaquin Phoenix får kinopremiere i Norge 28. april. Filmen er regissert av «Midsommear»-regissør Ari Aster, ser ut til å bli årets store indie-suksess.

Filmen har allerede hatt litt av en sniktittsuksess i USA, med visninger i både New York og LA. I alt spilte den inn over 300 000 dollar på bare fire visninger, som alle ble utsolgt.

Det er filmselskapet A24 som står bak filmen, som tidligere har laget filmer som «Moonlight» og Asters «Hereditary» og «Midsommar». Kanskje er det Joaquin Phoenix med hovedrollen i «Beau Is Afraid» som tiltrekker kinogjengere.

I «Beau Is Afraid» møter vi en paranoid mann som legger ut på en episk odyssé for å komme seg hjem til sin mor som nylig har gått bort. Vi får også se Patti LuPone og Amy Ryan i andre roller.

Dette blir heller ikke siste gang vi ser Aster og Phoenix jobbe sammen, da de allerede jobber med et nytt filmprosjekt sammen. Og hvis «Beau Is Afraid» fortsetter å spille inn penger når den får sin offisielle kinoupremiere, vil kanskje dette være en helt ny superduo som vi kommer til å se mye av i fremtiden.