Eili Harboe sammen Sarah Snook og Alexander Skarsgård under innspilling av «Succession». Foto: HBO Max / Graeme

«Succession -sesong 4» med flere norske skuespillere

Ytterligere nordisk rollebesetning bekreftes i dag for den fjerde og siste sesongen av den Emmy-belønte dramaserien fra HBO, inkludert to norske skuespillere. 

I dag avsløres navnet på flere nordiske skuespillere som er del av rollebesetnigen i fjerde og siste sesong av den prisbelønte serien, inkludert de norske skuespillerene Christian Rubeck (Amundsen, Forsvinningen) og Ellen Bendu (Nach, Basic Bich), og den svenske skuespilleren Kristofer Kamiyasu (Hitman’s Wife’s Bodyguard, Knocking).

I den femte episoden av Succession, som slippes mandag 24. april, får vi et gjensyn med svenske Alexander Skarsgård som tech-visjonæren Lukas Matsson, og blir samtidig introdusert for nye nordiske skuespillere i rollebesetningen, som norske Eili Harboe (Marerittet, Thelma) og islandske Jóhannes Haukur Jóhannesson (Beforeigners, Game of Thrones).

Norge har tidligere blitt bekreftet som et av innspillingsstedene for fjerde sesong av Succession.