Western-klassikeren «The Magnificent Seven» blir en tv-serie

Fantasitørken preger Hollywood. Derfor hentes stadig vekk filmklassikere frem for nyinnspilling. Denne gangen er turen kommet til The Magnificent Seven som blir tv-serie hos Prime Video.

Den gamle westernfilmen skal nå bearbeides av True Detective-skaperen. I 1960 kom den aller første filmen av John Sturges, som i 2016 fikk en nyinnspilling med blant andre Denzel Washington, Ethan Hawke og Chris Pratt i roller.

Nå skriver Deadline at det er på tide igjen – men denne gangen som TV-serie hos Amazon. Ansvaret er overlatt til True Detective-skaperen Nic Pizzolatto, som både skal skrive og produsere den nye serien. Pizzolatto er heller ikke helt ukjent med westernhistorien da han også skrev manuset til nyinnspillingen i 2016. Med seg har han Mark Johnson (The Story of Narnia: The Witch and the Lion,El Camino: A Breaking Bad Movie) som også skal produsere.

Ingen skuespillere er ennå knyttet til den nye tv-serien, og vi vet ennå ikke når den kommer på Prime Video. Men serien beskrives som en historie som skal inneholde både eventyr, action og romantikk og vil finne sted i Texas.