Nå slippes «den skumleste Stephen King-filmen noensinne»

2. juni er det kinopremiere på «The Boogeyman», som er basert på Stephen Kings novelle med samme navn. Regissør Rob Savage sier at det blir den skumleste King-filmen til nå.

Filmatiseringen av Stephen Kings verk står nærmest i kø. Bare de siste dagene har det blitt klart at Tom Hiddleston skal spille hovedrollen i filmatiseringen av Kings novelle «The Life of Chuck» og skrekkelskeren James Wan skal regissere «The Monkey», med Theo James i hovedrollen.

Først ut på kino er filmen «The Boogeyman» som er basert på Kings roman med samme navn fra 1973. Nå har regissøren, Rob Savage, fortalt i et intervju med GamesRadar at filmen vil bli den skumleste kongen. film som er ferdig!

– Jeg tror ikke det har vært en King-adapsjon så visuelt skremmende som denne filmen. «The Boogeyman» bruker kildematerialet på en måte som skiller seg fra andre King-tilpasninger. Jeg og manusforfatter Mark Heyman ønsket at det skulle føles tro mot Kings forfatterskap.

Sjekk ut den offisielle traileren som gir oss en smakebit: