Vi ba Chat GPT liste opp de 10 beste Marvel-filmene – her er svaret vi fikk

Kunstig intelligens er på full fart inn også i filmindustrien. Allerede nå brukes det i utviklingen av manus. Vi laget vår egen test og ba Chat GPT liste opp de 10 beste Marvel-filmene og rangere dem.

Her er svaret vi fikk:

Her er en liste over de 10 beste Marvel-filmene basert på popularitet og kritisk suksess:

  1. Avengers: Endgame (2019) – En episk avslutning på Marvels «Infinity Saga» med en imponerende samling av superhelter som kjemper mot den onde Thanos.
  2. Black Panther (2018) – En banebrytende film som følger T’Challa, kongen av den fiktive afrikanske nasjonen Wakanda, og utforsker hans kamp for rettferdighet.
  3. Iron Man (2008) – Filmen som startet hele Marvel Cinematic Universe, med Robert Downey Jr. som Tony Stark, en milliardær og genial oppfinner som blir Iron Man.
  4. Avengers: Infinity War (2018) – Et storslått eventyr som samler Avengers og deres allierte for å forhindre Thanos i å samle de mektige Infinity Stones.
  5. Guardians of the Galaxy (2014) – En humoristisk og actionfylt film som introduserer en gruppe intergalaktiske outsidere som blir tvunget til å samarbeide for å redde universet.
  6. Captain America: The Winter Soldier (2014) – Captain America og Black Widow kjemper mot en skjult trussel innenfra og avslører en sammensvergelse som truer verden.
  7. Thor: Ragnarok (2017) – En fargerik og komisk film som følger Thor i hans kamp for å redde hjemmet sitt, Asgard, fra ødeleggelse.
  8. Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) – En animasjonsfilm som utforsker det multiverset av Spider-Man-figurer og introduserer Miles Morales som den nye Spider-Man.
  9. Captain America: Civil War (2016) – En film som setter Avengers mot hverandre i en konflikt om ideologier og lojaliteter.
  10. Doctor Strange (2016) – En film som utforsker den mystiske verdenen av magi gjennom historien om en nevrokirurg som blir en mektig trollmann.

Merk at dette er subjektive valg, og det kan være andre Marvel-filmer som også fortjener å være på listen basert på personlig smak.