Snart kan du strømme «Avatar: The Way of Water» på Disney+

Disney har holdt oss på strekkbenken ekstra lenge, men ventetiden er snart over. 7. juni kommer James Camerons storfilm «Avatar: The Way of Water» på strømmetjenesten.

Vinterens storfilm på kino åpnet 14. desember og beviste raskt at Avatar-hypen lever videre selv etter tretten år. Filmen har spilt inn over 2,3 milliarder dollar på verdensbasis – og er den tredje mest innbringende filmen gjennom tidene.

Regissør James Cameron vender tilbake til den blomstrende planeten Pandora og det blå Na’vi-folket. Jordboeren Jake Sully har nå funnet sin naturlige plass blant dem, og danner en familie med Neytiri. Men den grådige storbedriften fra jorden vender tilbake for å raidere planetens eiendeler, mer aggressivt enn før.

«Avatar: The Way of Water» har premiere på Disney+ 7. juni.