SkyShowtime slipper sin første nordisk originalproduksjon

SkyShowtime presenterte den finsk-svenske serien Kodenavn: Annika på Marché du Film under den pågående filmfestivalen i Cannes som en av 10 nye originalserier.

«En spennende vri på Nordic noir-sjangeren» blir lovet med premiere senere i 2023.

Kodenavn: Annika blir tjenestens første originalserie i Norden. Serien er en finsk-svensk krimserie. Historien handler om den finske kunstsvindeletterforskeren Emma, som går undercover for å infiltrere et auksjonshus i Stockholm og undersøke firmaets forbindelse til en beryktet hvitvasker kjent som Blanko.

For å gå upåaktet hen velger Emma dekkidentiteten Annika, en temperamentsfull sosietetsdame som lever for ville fester, narkotika og alkohol, og som er den rolige og beherskede Emmas rake motsetning. Under denne ville fasaden begynner dører å åpne seg til den skjulte verdenen av kunstsvindel på høyt nivå. Det å bli Annika betyr imidlertid at Emma må konfrontere minner fra fortiden som hun har prøvd å glemme.

Nye serier

Andre nye serier som kommer til SkyShowtime senere i år, inkluderer den kritikerroste mysterieserien Poker Face med Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) som Charlie, som har en ekstraordinær evne til å fastslå når noen lyver. Den kommer som en SkyShowtime Original-serie.

I tillegg vil SkyShowtime ha premiere på Django. Denne western-serien er en nyfortolkningen av den kjente filmklassikeren fra 1966. 

Senere i år lanseres The Curse med Emma Stone, Nathan Fielder og Benny Safdie som utforsker hvordan en påstått forbannelse forstyrrer forholdet mellom et nygift par.

Laysla De Oliveria som Cruz Manuelos i Special Ops: Lioness.Photo Credit: Lynsey Addario/Paramount+

SkyShowtime byr også på en eksklusiv premiere på den nyeste serien fra Taylor Sheridan, Special Ops: Lioness, med hovedrolleinnehaver og ansvarlig produsent Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Laysla De Oliveira og Morgan Freeman. Den originale serien følger Lioness Engagement-teamet mens de nedkjemper en terroristorganisasjon innenfra.

Yellowstone sesong 5 kan strømmes senere i år. I tillegg kommer andre sesong av 1923, med Oscar-vinner Helen Mirren og Oscar-nominerte Harrison Ford,og komiserien Tulsa King med Sylvester Stallone – alle fra den Oscar-nominerte Taylor Sheridan. Halo, basert på det populære spillet med samme navn, vender tilbake for sesong 2.

Populære filmer vil også ha eksklusive premierer på SkyShowtime, inkludert Babylon den 6. juli, Bros den 16. juni, M3GAN den 13. september og She Said fra 18. juli. Disse slutter seg til storfilmer som Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion og Minions: The Rise of Gru, som alle er tilgjengelige for strømming uten ekstra kostnad.