«John Wick»-filmserien har spilt inn over en milliard dollar

Hver nye film har vært mer vellykket enn den forrige. John Wick: Chapter 4 har spilt inn 426 millioner dollar på kino.

Den første John Wick-filmen fra 2014 brakte inn 86 millioner dollar i kassa. Filmens suksess på kino og populariteten blant leiepublikumet førte til at oppfølgeren, John Wick: Chapter 2, ble produsert. Denne filmen spilte inn 174 millioner dollar i 2017.

Det var ingen tvil om at det ville komme en tredje film på dette tidspunktet. I 2019 ble John Wick: Chapter 3 – Parabellum utgitt og spilte inn 327 millioner dollar.

Styreleder i Lionsgate, Joe Drake, uttrykte sin glede over stormende suksessen til filmserien og takket regissør Chad Stahelski, skuespiller Keanu Reeves, produsent Basil Iwanyk og Erica Lee for deres innsats med å overgå seg selv i hver påfølgende film.

Selv om det ikke er bekreftet at det kommer en John Wick 5 foreløpig, er det sannsynlig at en oppfølger er under arbeid. Inntil da vil Keanu Reeves og resten av teamet jobbe med spinoff-filmen Ballerina, der Ana de Armas spiller en leiemorder.