Netflix ansetter – Arnold Schwarzenegger blir action-sjef

Skal vi tro en ny video fra strømmegiganten har actionstjernen blitt deres nye sjef. Den tidligere, kroppsbyggeren, guvernøren og skuespilleren blir Chief Action Officer i Netflix.

Det er en ny stilling hvor den 75 år gamle Terminator-stjernen og tidligere California-guvernør er ansvarlig for å promotere strømmetjenestens siste actionfilmer og TV-serier.

-Jeg jobber døgnet rundt for å gi deg den største actionopplevelsene på jorden,» sier Schwarzenegger i en ny 2-minutters video om sin nye stilling, og selv om det sannsynligvis ikke vil overbevise noen om at dette ikke bare er en forsinket aprilspøk, den viser skuespilleren som ankommer Netflix HQ i en tank, og knuser en bil som står parkert foran som en pannekake. FUBAR, Schwarzeneggers nye action-komedie spionserie, får premiere på Netflix 25. mai.

Etterpå får vi en sniktitt på blant annet den kommende «Extraction 2» med Chris Hemsworth, tredje sesong av «The Witcher» og Gal Gadots «Heart of Stone». Schwarzenegger lover også at han jobber døgnet rundt for å sikre at seerne får den beste action på planeten.

Når det kommer til panserbilen, var det faktisk Schwarzenegger som kjørte den selv. I en pressemelding fra Netflix forklarer actionstjernen mer:
– Var det virkelig jeg som kjørte? Selvfølgelig var det det. Jeg hadde ikke tenkt å la noen andre ha det så gøy. Og ja – det var så enkelt som det så ut.

Arnold Schwarzeneggers nye actionserie «Fubar» har premiere 25. mai.