Se nå: Første klippet fra Wes Andersons skrudde sci-fi-komedie

Det nærmer seg verdenspremiere på Wes Andersons «Asteroid City», og nå slipper filmselskapet det første klippet fra filmen med Tom Hanks, Liev Schreiber og en kamp om et futuristisk våpen.

Det ser ut til at Tom Hanks og Liev Schreiber blir holdt i ørkenbyen Asteroid City under militær overvåking, og morer seg med å øve som snikskyttere med et futuristisk dødsstrålevåpen. I ekte andersonsk ånd er det en forhøyet virkelighet malt i vakre pastellfarger og med omhyggelig planlagte rammer.

Asteroid City har premiere på filmfestivalen i Cannes i morgen. Det ventes en parade av stjerner på den røde løperen. Filmen har blant andre Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Edward Norton, Bryan Cranston, Steve Carell, Willem Dafoe og Margot Robbie i hovedrollene.

Det lille vi vet om handlingen så langt, er at  foreldre fra hele Amerika har samlet seg til en konferanse for unge vitenskapsnerder holdt i en ørkenby på 1950-tallet i Amerika. Filmen vil fortelle tre overlappende historier, en av dem sentrerer om «en sørgende far (Tom Hanks) som befinner seg strandet i Asteroid City med sine voksne barn på grunn av en utenomjordisk hendelse på astronomifestivalen,» med nytt klipp som finner Hanks , Liev Schreiber og Hope Davis ble holdt som gisler av lokale sikkerhetsstyrker.

Filmen får norsk kinopremiere 9. juni