Cannes i sjokk! Ny HBO TV-serie med «de verste replikkene du vil høre i år»!

Først ble det applaudert i fem minutter etter gallavisningen. Så løp kritikerne hjem for å slipe slakteknivene.

Den nye HBO-serien «The Idol» ble mottatt med skrekkblandet fryd i Cannes. Noe som bare vil skape enda mer nysgjerrighet når denne dramaserien lander på HBO Max i juni.

I «The Idol» spiller Lily-Rose Depp (Johnny Depps datter) en provoserende popstjerne som lider av et sammenbrudd, mens artisten The Weeknd spiller rollen som kultlederen som forfører henne.

La oss ta en titt på hva de første anmeldelsene har å si om «The Idol» …

«Serien grufulle skildring av voldtektskultur er sjokkerende dårlig,» mener The Daily Beast. «Basert på de to første episodene er dette dårlig, men det visste du allerede. Levinson ble hentet inn for dyre reshoots, og det som er igjen er en historie helt uten substans. I stedet ser det ut som en meningsløs musikkvideo med Lily-Rose Depp mer eller mindre avkledd…»

«Vanskelig å vite hva jeg skal si om denne allerede kontroversielle serien, annet enn at det er tydelig at Cannes-festivalen i økende grad prøver å fange oppmerksomhet. Men hvor går den?» spør Deadline. De to første episodene er ifølge dem «like deler giallo og erotisk thriller (…) Brian de Palma møter Paul Verhoeven».

Og apropos Verhoeven! Britiske Telegraph gir serien bunnrangering med 1 stjerne, og sier at serien «har de verste replikkene du vil høre i år (…) Den får ‘Showgirls’ til å se ut som et mesterverk».

Og som reaksjonene på Twitter viser, var flere mennesker misfornøyde på kinoen etter denne ukens etterlengtede premiere: «TV-versjonen av clickbait» og «a Pornhub odyssey» er noen av kommentarene.

«The Idol» slippes på HBO Max 5. juni.