«Land Man» med Billy Bob Thornton er Taylor Sheridans neste prosjekt

Mens Yellowstone handler om landkonflikter i Montana, dykker Taylor Sheridan dypere inn i geopolitikken med Land Man. Billy Bob Thornton har hovedrollen som kriseleder for et oljeselskap i Texas.

Mannen bak Yellowstone, Tulsa King og Mayor of Kingstown har ennå en tv-serie på gang.
Taylor Sheridan er kanskje den flittigste mannen i tv-bransjen akkurat nå, har ennå en ny tv-serie på gang.  Land Man fortelle historiene om både oljeriggarbeidere og riggmilliardærer som omformer ikke bare økonomien, men selve klimaet. Serien er basert på podcasten Boomtown, som dekker Texas’ milliardindustri.

I likhet med Tulsa King er det imidlertid uklart om Land Man er satt i samme univers som Dutton-familiens Yellowstone. Uansett lover Land Man å bli en vill politisk tur med enda en skjermlegende i hovedrollen. S

Land Man-stjernen Billy Bob Thornton dukket allerede opp i Sheridan-universet som marskalk Jim Courtright i 1883.

TV-serien er utviklet for amerikanske Paramount+ og hvander mest sannsynlig på SkyShowtime i Norge.

På samme strømmetjeneste finner du Sheridans andre tv-serier som Yellowstone med spinoffene 1883 og 1923, Tulsa King med Sylvester Stallone og Mayor of Kingstown med Jeremy Renner. I gang er også actionserien Special Ops: Lioness med Nicole Kidman og Zoe Saldana og krimthrilleren Finestkind med Jenna Ortega og Tommy Lee Jones.