«Barbie»-trailer: Barbie og Ken blir arrestert i L.A.

Warner Bros. gir publikum en nærmere titt på «Barbie» i en ny offisiell trailer. Mens historien til filmen stort sett har vært skjult, slipper Greta Gerwigs nå noe av handlingen før  Barbie og Ken offisielt går inn i den virkelige verden 21. juli.

Slitne av dagene sine i Barbieland, drar Margot Robbies Barbie og Ryan Goslings Ken seg ut utenfor hjemlandets grenser. De nye klippene viser Barbie og Ken utforske den moderne verden, som er ganske forskjellig fra den trygge havn for deres rosa-kodede, plastiske livsstil. Mens hun er på Venice Beach, slår Barbie en mann som klapper henne på baken, og hun og Ken ender opp med å posere med noen LAPD-mugshots. I mellomtiden begynner folk i vår verden å bli skremt av at en virkelig Barbie går i gatene i L.A.

Gerwig og «Barbie»-ensemblet forsøkte å holde handlingen til filmen skjult for publikum, men da bilder og videoer av dem som ble tatt i Los Angeles gikk viralt i fjor, begynte fansen å fange filmens handling.