Nok en ny nyinnspilling av «The Office» – denne gangen med kvinnelig hovedrolle

Britiske «The Office» skal nok en gang få en nyinnspilling. Det som skiller denne serien fra de andre utgavene er at denne gangen blir hovedpersonen og sjefen en kvinne.

Deadline skriver at Amazon skal produsere sin egen versjon av serien for det australske publikummet.  Den australske komikeren og skuespilleren Felicity Ward vil spille hovedrollen i den ulykkelige mellomlederrollen som Ricky Gervais hadde i originalen. Han co-skapte og skrev den originale britiske mockumentary-serien sammen med Stephen Merchant.

I den kommende australske utgaven spiller Felicity Ward hovedrollen som Hannah Howard og hun er sjef for emballasjeselskapet Flinley Craddick. Australske «The Office» utmerker seg ved å være basert på «hjemmekontor-kulturen» som har rådet siden korona-pandemien.

– Jeg er veldig glad for at Australia gjenskaper min lille serie fra tidlig på 2000-tallet. The Office har endret seg litt på 20 år, så det blir spennende å se en moderne David Brent, sier Ricky Gervais som var med på å lage den første «The Office».

Her får Wards karakter vite at arbeidsplassen hennes vil bli lagt ned og at kollegene hennes vil jobbe hjemmefra i stedet. Dette er ikke hva sjefen ønsker, og det fører til galskap som vi kan forvente av «The Office»-konseptet.

Dette er femtende gang «The Office» er gjenskapt for et annet land. Den kritikerroste komedieserien gikk over to sesonger i 2001 og 2002 i Storbritannia. I 2005 lanserte USA sin egen versjon, med Steve Carell i hovedrollen som Michael Scott i et suksesserie som gikk til 2013.