HBO Max presenterer en serie ny premierer for resten av 2023

«Succession» går i graven etter fire sesonger. Men HBO ønsker å sørge for at kundene holder seg til mer drama og intriger. Snart kommer snart er både «True Detective» og «And Just Like That» tilbake på HBO Max.

Det kommende godbitene lanseres i e ny trailer som er frontet av Jodie Foster som spiller hovedrollen i den etterlengtede nye sesongen av True Detective med undertittelen «Night Country».

Denne sommeren kommerTV-serien «The Idol», der Lily-Rose Depp spiller en popstjerne i trøbbel. Serien fikk mildt sagt blandet mottakelse under presentasjonen i Cannes.
Snart kommer også Carrie Bradshaw og «Sex and the City»-søstrene tilbake med en ny sesong av «And Just Like That».

Kate Winslet spiller hovedrollen i «The Regime», der hun spiller diktatoren i et europeisk land. Høres ut som en perfekt serie for de av oss som elsker maktspill, intriger og britiske dialekter. Den kommer ikke før i 2024.

Neste år er det også tid for å se Colin Farrell igjen i «The Penguin», en oppfølger til Matt Reeves-filmen «The Batman». Denne gangen skal vi få henge med skurkene nede i Gotham Citys kriminelle underverden.