«Boogeyman-regissøren» Rob Savage måtte fjerne ikonisk Star Wars-element fra filmen

Den prisbelønte regissøren og manusforfatteren måtte erstatte en ikonisk Star Wars-rekvisitt etter krav fra Disney.

The Boogeyman, Stephen King-filmatisringen som hadde premieren i helgen, ble møtt med en uventet vri under produksjonsreisen. Rob Savage, filmens regissør, inkluderte opprinnelig et leketøyslyssabel, en kjær Star Wars-gjenstand. Men på grunn av Disneys inngripen, måtte den ikoniske rekvisitten fjernes og erstattes, i henhold til Collider.

Disney er sterkt beskyttende for Star Wars-merket og dets familievennlige appell. Selskapet var urolig for inkluderingen av et defekt lyssabel i en skrekkfilm, spesielt siden hovedrollen spiller Vivien Lyra Blair, som også hadde spilt som den unge prinsesse Leia i Disney+ sin Obi-Wan Kenobi-serie.

I det første manuset hadde Blairs karakter, Sawyer, et leketøyslyssabel som ville flimre og svikte når filmens illevarslende monster nærmet seg. Denne lyssabelen ble senere erstattet med en månelampe etter at Disney uttrykte bekymring.