Leslie Bibb slutter seg til Clint Eastwoods «Juror nr. 2»

Juror nr. 2, som blir promotert som Clint Eastwoods siste film som regissør, kaller Leslie Bibb inn i rettssalen.

Rollelisten til Juror nr. 2 (Jurymedlem nummer to på godt norsk) fortsetter å utvide seg. Deadline rapporterer at Leslie Bibb (Jupiter’s Legacy) har signert for en rolle i filmen fra regissør Clint Eastwood. Prosjektet har blitt promotert som Eastwoods siste film som regissør.

The Night Agent-stjernen Gabriel Basso skal også være  i samtaler om en rolle i Juror No. 2, men har ennå ikke offisielt signert. Andre rollebesetningsmedlemmer som har blitt annonsert for filmen inkluderer Nicholas Hoult, Toni Collette, Zoey Deutch og Kiefer Sutherland.

Bibb dukket tidligere opp i Marvel Cinematic Universe med sin rolle som Christine Everhart i Iron Man-filmene. Hun reproduserte rollen ved å gi uttrykk for karakteren i den animerte serien What If…? på Disney+. Bibb skulle også ha en hovedrolle i Netflixs superheltserie Jupiter’s Legacy og spilte nylig hovedrollen i streamerens nye arbeidsplasskomedieserie God’s Favorite Idiot. Skuespillerinnen har også hovedrollen i den nye filmkomedien About My Father med Robert De Niro, Sebastian Maniscalco og Kim Cattrall

Juror No. 2 følger familiemannen Justin Kemp (Hoult), en som «mens han tjenestegjorde som jurymedlem i en høyprofilert mordrettssak, finner seg selv å slite med et alvorlig moralsk dilemma … et han kan bruke til å påvirke juryens dom og potensielt dømme – eller frigjøre – feil morder.»