James Gunn har funnet den perfekte Batman-regissøren

Det er nå bekreftet – Andy Muschietti regisserer den kommende Batman-film med tittelen «The Brave and the Bold».

I dag ble det offisielt at mannen bak «The Flash» fortsetter samarbeidet med DC. Studiosjefene James Gunn og Peter Safran sier til Variety at han var deres eneste kandidat til jobben:
– Vi så «The Flash» før vi i det hele tatt overtok ledelsen av DC Studios, og vi forsto umiddelbart at han både var en visjonær regissør og en stor DC-fan.

– Det er en fantastisk film – morsom, emosjonell, spennende – og Andys tilknytning og lidenskap for disse karakterene og deres verden merkes i alle bilder. Så da det var på tide å finne en regissør for «The Brave and the Bold» var det egentlig bare ett alternativ for oss. Heldigvis sa Andy ja.

Michael Keaton er tilbake som Batman i kinoaktuelle «The Flash»

Andy har sin søster Barbara Muschietti som produsent. «The Brave and the Bold» er basert på en tegneserie der Bruce Waynes biologiske sønn Damian blir hans sidekick Robin. Det vil være første gang kinopublikum møter en Robin siden Chris O’Donnell spilte rollen overfor George Clooney på 90-tallet. Det er ikke klart hvem som skal spille hovedrollene.

Før Muschietti gjorde en hit med den aktuelle DC-filmen «The Flash», var han kjent som skrekkregissøren bak «Mama» (2013) og «It»-filmene med Bill Skarsgård.