«John Wick»-regissøren vil ha egen Oscar for stunt

I et nytt intervju avslører Chad Stahelski at han har en dialog med Oscar-akademiet om å få med filmstunts som egen kategori.

Nå kommer «John Wick: Chapter 4» på blu-ray og før utgivelsen har regissøren av filmserien, Chad Stahelski, blitt intervjuet av ComicBookMovie. Tidligere har han uttalt at Oscar-utdelingen må endre seg og også ta hensyn til stuntarbeid, og nå ser det ut til at Stahelski jobber med å endre prisutdelingen.

– Vi har møtt medlemmer av akademiet og faktisk begynt på disse samtalene, og for å være ærlig har det ikke vært annet enn utrolig positivt og lærerikt. Jeg tror at vi for første gang har kommet et stykke på vei til å endre Oscar, sier Stahelski.

Hvis det går gjennom, vil det definitivt gjøre mye for å modernisere en Oscar-seremoni som det de siste årene har blitt stadig mer stilt spørsmålstegn ved og som har mistet popularitet. En kategori for beste stunt kan nå yngre målgrupper.