Renate Reinsve med hovedrollen i Halfdan Ullmann Tøndels debutfilm «Armand»

Regissør Halfdan Ullmann Tøndel har nettopp startet innspilling av debutfilmen «Armand» med Renate Reinsve i hovedrollen.

Etter å ha tatt med «Syk pike» til Cannes har produsentene Andrea Berentsen Ottmar og Dyveke Bjørkly Graver begynt innspillingen av «Armand», med blant annet Cannes-stjernen Renate Reinsve i hovedrollen. Filmen utspiller seg over én ettermiddag på en barneskole, i et møte mellom skoleledelsen og et knippe foreldre, og utvikler seg etter hvert til å bli et både humoristisk og fengslende drama.

Dette er den første spillefilmen til regissøren Halfdan Ullmann Tøndel.

– Jeg er utrolig stolt av å få være med på «Armand». Halfdan har skrevet et fantastisk, morsomt og mørkt manus og han er en veldig talentfull regissør, sier Renate Reinsve.

– Halfdan har skrevet en virkelig fengslende historie med masse overskudd. Jeg er ekstremt stolt over å bli med på reisen til hans første spillefilm, og jeg tror vi kommer til å se mange interessante prosjekter fra ham i fremtiden, sier produsent Andrea Berentsen Ottmar.