Midtsommernatt (Venstre til høyre) Regissør Per-Olav Sørensen, Maria Agwumaro, Fanny Klefelt, Christopher Wolter, Sofia Tjelta, Kim Falck, Dennis Storhøi, Pernilla August, Liv Bernhoft Osa, Kadir Talabani, Eirik Hallert, Linn Skåber, Amalia Holm og Peiman Azizpour. Netflix © 2023

Per-Olav Sørensen regisserer svenske og norske stjerner i ny Netflix-serie

I rammen av en midtsommerfest utforsker den nye Netflix-serien Midtsommernatt parforhold, ekteskap, kjærlighet, forelskelse, svik, håp, drømmer, sjalusi, tilgivelse og hemmelige parallelle liv med et norsk-svensk stjernelag av skuespillere.

Midtsommernatt er skapt og regissert av Per-Olav Sørensen. Rollebesetningen inkluderer Linn Skåber, Dennis Storhøi, Kim Falck, Pernilla August, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Christopher Wollter, Fanny Klefelt, Peiman Azizpour, Maria Agwumaro, Eirik Hallert, Liv Osa og Kadir Talabani.

Det er midtsommer. Det er årets lengste dag. Det er romantikk i luften. Det er fest. Dette er dagen Carina og Johannes etter 30 års ekteskap velger å fortelle familie og venner en stor hemmelighet som får uante konsekvenser.

Serien er en nær, varm, rørende og morsom fortelling rundt temaer som alle kan kjenne seg igjen i, eller relatere til, sierPer-Olav Sørensen:

– Det er fantastisk å kunne fordype seg i alle relasjonene en storfamilie kan gi, og ikke minst i alle hemmelighetene vi kan bære på, samt alle de parallelle livene vi er i stand til å leve i spill med mennesker som står oss svært nært. På denne midtsommerfesten er det rom for de store følelsene, de store avsløringene og de store samtalene, når ingenting går som planlagt.
Midtsommernatt blir filmet i Oslo denne sommeren og har premiere globalt på Netflix i 2024.