Nå vet vi hvem som skal spille Superman og Lois Lane i «Superman: Legacy»

James Gunns kommende «Superman: Legacy» har fått sine to hovedroller. Det blir David Corenswet og Rachel Brosnahan som spiller henholdsvis Superman og Lois Lane, melder Variety.

Skuespillerne har fått prøvefilm og nå har James Gunn og kompani bestemt seg. Valget sto mellom Corenswet, Tom Brittney og Andrew Richardson. For rollen som Lois Lane var det mellom Emma Mackey, Rachel Brosnahan, Phoebe Dynevor og Samara Weaving.

David Corenswet i Hollywood.

Tidligere var Corenswet med i Netflix-serien «Hollywood» og Brosnahan spilte hovedrollen i «The Marvelous Mrs. Maisel”. James Gunn selv sitter i regissørstolen og jobber etter et manus han også har skrevet.

Rachel Brosnahan i The Marvelous Mrs. Maisel.

Den amerikanske premieren på «Superman: Legacy» er ventet å være 11. juli 2025.