Daniel Radcliffes kommer ikke tilbake i den nye «Harry Potter»-serien

Harry Potter-bøkene skal filmatiseres igjen, og denne gangen som en tv-serie fra HBO. Men ikke forvent å se noen gamle fjes fra denne populære franchisen igjen.

Skuespiller Daniel Radcliffe, som spilte den unge trollmannen gjennom åtte filmer, ønsker alle lykke til – men han tror ikke fansen skal se frem til noen gjesteopptredener fra ham. Radcliffe er ferdig med Galtvort, ifølge et sitat til ComicBook.com:

– Jeg har forstått at de prøver å starte fra bunnen av. Og jeg er sikker på at den som lager serien nå vil sette sitt eget preg på den, og helst ikke tenke på hvordan man får plass i en cameo med gamle Harry et sted. Så jeg vil ikke jage den.

– Jeg ønsker dem selvfølgelig lykke til. Det føles spennende at fakkelen går videre, men de trenger ikke at jeg sender den videre personlig, legger Radcliffe til.

De første rapportene om en Harry Potter-serie kom allerede i begynnelsen av 2021. Warner Bros planer er å filme J.K. Rowlings syv bøker om igjen, og TV-formatet lar fansen utforske flere detaljer som ikke kom inn i filmene. En ny generasjon skuespillere får ta rollene, og svinge tryllestavene, i den store serien som skal gå over ti år.