Teaser: Godzilla er tilbake!

Monsteret er tilbake! Første teaser for «Godzilla: Minus One» bringer kaos. I november er det verdenspremiere på den 33. japanske filmen om Godzilla.

Det muterte reptilet som har herjet på lerretet siden 1950-tallet, vender nok en gang tilbake. Tiul høsten kommer nok en storfilm fra det japanske studioet Toho. Nå avsløres tittelen «Godzilla: Minus One» sammen med en første teasertrailer, som forteller oss at historien finner sted i et Japan som nettopp har blitt rystet av andre verdenskrig. Men mer kaos venter når et gigantisk monster tramper inn i byen.

Dette blir den første japanske spillefilmen i filmserien siden Godzilla: The Return (Shin Godzilla, 2016). Siden 1954 har Toho gitt ut ikke mindre enn 33 spillefilmer om Godzilla – sist noen animerte på Netflix.

«Godzilla: Minus One» har premiere i hjemlandet i november og deretter i USA i desember.

For de som foretrekker Hollywoods storfilmversjoner av monsteret, venter oppfølgeren Godzilla x Kong – The New Empire med kinopremiere våren 2024, hele 70 år etter originalen. Inkludert de amerikanske filmene, er det snart 38 filmer om denne stadig populære skapningen.