Trailerpremiere: Timothée Chalamet med søte drømmer i «Wonka»

Skuespilleren konkurrerte med Tom Holland om rollen som den eksentriske sjokolademakeren. Til jul får vi se resultatet på kino.

I dag slipper Warner Bros. den første traileren til «Wonka», samt et eksklusivt nytt bilde av hovedpersonen. Det er tid for en ny film om godterionkel Willy Wonka, og denne gangen møter vi ham som en ung, oppfinnsom tryllekunstner og drømmer.

Gene Wilder spilte rollen i en klassisk 60-tallsfilm, Johnny Depp tok senere over i Tim Burtons adaptasjon i 2005. Nå er det Timothée Chalamet som ikler seg rollen med lettbeint sang og dans i Roald Dahls fortryllende verden.

Chalamet kom rett fra Dune-filmatisering og vant rollen rett foran Spider-Man Tom Hollands nese. Musikalen «Wonka» regissert av Paul King (som har laget «Paddington») får  premiere 15. desember.