The Rock mottar tidenes høyeste honorar

Dwayne «The Rock» Johnson hever den høyeste lønnen noensinne for sin rolle i «Red One».

En sjekk på 50 millioner dollar, tilsvarende 500 millioner kroner, vil lande hos Dwayne Johnson for hans rolle i den kommende actionkomedien «Red One», melder NME.

Går opp i ledelsen

Summen overgår blant annet de 40 millioner dollarene som Robert Downey Jr. fikk for sin deltakelse i «Captain America: Civil War» og blir dermed den høyeste honoraret for en skuespiller i en film gjennom tidene.
Handlingen i «Red One» er fortsatt hemmelig, men Johnson skal spille hovedrollen – kommandør Callum Drift – og filmen skal regisseres av Jake Kasdan, som blant annet står bak de to Jumanji-filmene der Johnson deltok.

Skuespillerne er i streik

Meldingen kommer samtidig med at fagforeningen SAG-AFTRA, som representerer 160.000 skuespillere, etermediejournalister, programledere, dansere, DJ-er og stuntartister, streiket for å få gjennom krav om at honorarene skal tilpasses det nye strømmelandskapet.

Manusforfatterne i Writers Guild of America (WGA) har også vært i streik siden 2. mai og har tilsvarende krav til de store Hollywood-gigantene.