En halv million billetter solgt til Barbenheimer på 10 dager

Barbie og Oppenheimer sørger for fulle kinosaler over hele landet. På sin 10 første kinodager har Barbie solgt 284.740 billetter – tett fulgt av Oppenheimer med 212.249.

Juli måned startet bra for kinoene med Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One som hadde premiere 12.juli og fikk strålende kritikker og sørget for fulle saler.  I løpet av sine tre første uker på kino har Tom Cruise solgt 216.234 kinobilletter, men kommer til kort i konkurransen med Barbenheimer. Barbie gjorde kort prosess med Cruise og Oppenheimer er i ferd med å gjøre det samme.

Filmene Barbie, Oppenheimer og Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One regjerer Kinotoppen og er suverene på de tre første plassene.

De tre nevnte filmene vil være med på å fylle kinosalene også i august. I tillegg vil august by på potensiale publikumsdragere som Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2. august), Meg 2: The Trench (4. august), Haunted Mansion (11. august), Gran Turismo (11. august) og Blue Beetle (18. august).