«Loven i en Lincoln» topper Netflix topp 10

Andre sesongen av «Loven i en Lincoln» er større enn både «The Witcher» og «Heartstopper» akkurat nå.

Denne uken er Loven i en Lincoln (The Lincoln Lawyer) som har tittelen som den mest strømmede serien. Rettsdramaet slapp første del av sin andre sesong i begynnelsen av juli, resten landet på torsdag – og seerne kan absolutt ikke få nok av den ukonvensjonelle forsvarsadvokaten som jobber fra bilen.

TV-serien er laget av veteranen David E. Kelley, kjent for sin forkjærlighet for rettsdramaer – The Lawyers og Ally McBeal er noen av hans tidligere suksesser. Det hele er basert på bøker av Michael Connelly, som i 2011 ble filmatisert med Matthew McConaughey.

I serien spiller Manuel Garcia-Rulfo en ettertraktet advokat som tar på seg noen av Los Angeles største og minste saker. Neve Campbell spiller aktor og Becki Newton er hans assistent – begge er også hans ekskoner, for å gjøre ting litt mer komplisert.

Største serie på norske Netflix

Når forrige ukes strømmetall presenteres, topper The Lincoln Lawyer listen både i USA og i Norge. Sesong 1 har også fått et løft – den ligger foreløpig på åttendeplass over de mest sette seriene på norske Netflix.

THR rapporterer hele 1,4 milliarder minutter ble sett da sesongens fem første episoder ble sluppet. Det er en økning på 59 prosent sammenlignet med første sesongs premiereuke. Så langt har ikke Netflix annonsert om det kommer en sesong 3.