Peter Jackson: – Dette er den meste intense skrekkfilmen på mange år

Regissøren bak «Ringenes Herre» er sykt imponert over den kinoaktuelle australske skrekkfilmen «Talk to Me».

Selv om han selv har jobbet med dokumentarer den siste tiden, ser Jackson fortsatt på skumle filmer og i likhet med Steven Spielberg, Ari Aster, Jordan Peele og George Miller, synes han at den nye «Talk to Me» skiller seg ut fra mengden av skrekkfilmer.

Peter Jackson lar seg imponere over Talk to Me.

Før Peter Jackson tok fatt på «Ringenes Herre», laget han skrekkfilmene «Bad Taste» og «Braindead». Til NewsHub sier Jackson at «Talk to Me» ikke bare er bra, den er veldig bra. Den beste, mest intense skrekkfilmen jeg har hatt på mange år. Filmen er brutalt skremmende og urovekkende – på best mulig måte».

I «Talk to Me» har en vennegjeng fått tak i en hånd som de kan tilkalle de døde med. Etter å ha brukt den flere ganger, slippes dens mystiske krefter løs, og nå vet ikke ungdommene lenger hvem de kan stole på.